VIDEO. Fost șofer profesionist, show exploziv la ”Românii au talent” Recomandat

VIDEO. Fost șofer profesionist, show exploziv la ”Românii au talent”

Ștefan Popescu, zis și Fane Mississippi, fost șofer profesionist, acum pensionar, a făcut show de senzație la ”Românii au talent”.

Cea mai mare pasiune a lui Ștefan Popescu (56 de ani) este muzica blues, fapt pentru care a și venit la „Românii au talent”. Pentru el nu este prima dată când participă la această emisiune de la Pro TV, a mai concurat o dată, în anul 2014, iar acum este fericit că a ieșit la pensie.

Bărbatul a cântat melodia „Johnny B Goode“ (Chuck Berry), s-a mișcat pe scenă și a făcut un adevărat show. Are carismă, are voce, are talent, exact ceea ce se caută la această emisiune. El a reușit să ridice juriul și sala în picioare cu energia și vocea sa deosebită.

Andra a fost de-a dreptul dată pe spate de atitudinea și talentul lui Ștefan: „Doamne, dar ce timbru, ce mișcare, ce voie bună”, spune ea și i-a mărturisit concurentului că nu se simte chiar deloc că a îmbătrânit, asta după ce l-a mai văzut și în trecut în același show, dar în sezonul din 2014.

Mihai Bobonete a făcut glume pe seama pensionarului: „Mie mi se pare că aveți o energie debordantă”.

Ștefan Popescu a primit patru de „Da” și juriul este fericit să îl vadă în etapa următoare.

Cine este Ștefan Popescu, fostul șofer de TIR de la ”Românii au talent”

Fane Mississippi, după porecla sa, este pensionar acum, însă a lucrat o viață ca șofer de TIR. Astfel, el făcut glume cu jurații despre veniturile sale, spunând că are „o pensie specială de cazi pe spate”.

În tinerețe, Ștefan Popescu a făcut parte din câteva trupe mai mici, doar că nu și-a urmat visul. Cea mai mare parte din viața sa a fost șofer de TIR, dar a spus că a mai fost și salvamar, a lucrat și ca om de serviciu, ca spălător de mașini prin străinătate, dar din cauza restructurărilor din companie a fost nevoit să se întoarcă în țară.

El trăiește în Mehedinți, în satul Noapteșa, alături de soția sa, Veta, și spune că îi place să culeagă ciuperci, se ocupă cu grădinărit și creșterea animalelor. Deși majoritatea vecinilor săi ascultă muzica populară, inclusiv partenera lui de viață, el ascultă în continuare blues, jazz, rock și rockʼnʼroll.

Cunoaște majoritatea melodiilor americane din anii '40, '50 sau '60. Pasiunea bărbatului pentru aceste genuri muzicale a început prin anii ’70, atunci când asculta emisiunea lui Cornel Chiriac la radio.

El a mai fost la show-ul de pe Pro TV în urmă cu 9 ani și i-a uimit și atunci pe jurați, prezentator, dar și publicul prezent.

Ca și acum, Ștefan Popescu a reușit să facă show, căci vocea sa transmitea energie. Atunci, Fane Mississippi a interpretat tot blues, mai exact melodia ”Pride and Joy”, din repertoriul lui Stevie Ray Vaughan.


FORD TRUCKS 3000


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.