VIDEO EXCLUSIV. Șoferului camionului MDE Trans i-a fost returnată marfa confiscată abuziv de autoritățile ucrainiene Recomandat

VIDEO EXCLUSIV. Șoferului camionului MDE Trans i-a fost returnată marfa confiscată abuziv de autoritățile ucrainiene

În urma publicării, pe site-ul TIRMagazin.ro, a cazului șoferului unui camion al firmei ieșene MDE Trans, care se afla de patru zile în vama Moghiliov Podolischii, dintre Ucraina și Republica Moldova, autoritățile ucrainiene și-au schimbat radical poziția.

Am luat legătura, din nou, cu Alexandru Patlaciuc, șoferul camionului românesc. Omul ne-a povestit că, aseară, patronul firmei l-a sunat să se întoarcă la vama ucrainiană, pentru că autoritățile din țara vecină au revenit asupra deciziei de a-i confisca marfa.

Șoferul a ajuns, azi-noapte, în jurul orei 1,00, din nou, la vama Moghiliov Podolischii. Pentru că autoritățile ucrainiene nu erau prezente, Alexandru Patlaciuc s-a culcat în cabină.

Dimineață, șoferul camionului a mers din nou la vameși și aceștia i-au zis să vină după ora 8.00, la celălalt schimb vamal.

Într-un final, după la ora 10, au început să îi încarce în camion frigiderele Coca-Cola confiscate.

Când am vorbit cu el la telefon, Alexandru Patlaciuc trecuse deja și de vama moldovenească și era la 100 de kilometri de casă.

Potrivit lui, atunci când a plecat din vama ucrainiană, și șoferul unui alt camion românesc încărcat cu anvelope își primea înapoi marfa confiscată abuziv.

Le mulțumim pe această cale reprezentanților Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România, Ministerului Afacerilor Externe și Ministerului Transporturilor și Infrastructurii pentru implicarea exemplară în soluționarea acestor cazuri.

Citește aici articolul care a schimbat radical atitudinea autorităților ucrainiene:

VIDEO EXCLUSIV. Mărturisirile șoferului unui camion românesc, cu marfa confiscată abuziv în Ucraina

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.