VIDEO: Două camioane s-au zdrobit frontal pe DN6, la Drăgăneşti-Vlaşca Recomandat

VIDEO: Două camioane s-au zdrobit frontal pe DN6, la Drăgăneşti-Vlaşca

Un groaznic accident cu doua camioane care s-au cionit frontal a blocat circulația pe E70, în dimineața zilei de 12 februarie 2019.

Accidentul a avut loc în județul Teleorman, în zona localității Drăgănești Vlașca.
Potrivit IPJ Teleorman, conducătorul unui autotren, în vârstă de 45 de ani, din județul Dolj, în timp ce conducea un autotren pe DN 6 nu a adaptat viteza în curbă și a intrat în coliziune frontală cu un autotren care circula regulamentar din sens opus, autotren condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani din Bulgaria.În urma impactului dintre cele două TIR-uri, unul dintre șoferi a rămas încarcerat.
La fața locului au acționat mai multe echipaje SMURD, o autospecială cu apă și spumă, o echipă de descarcerare și Serviciul de Ambulanță Teleorman.
Pompierii militari au acționat mai bine de o oră pentru ca bărbatul, în vârstă de aproximativ 46 de ani, să fie eliberat dintre fiarele contorsionate ale vehiculului. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgență din Alexandria, fiind diagnosticat cu traumatisme minore. Alți doi pasageri au fost răniți ușor, refuzând să fie duși la Spital.
În urma impactului, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a suferit vătămări corporale, acesta fiind transportat la spital in vederea acordării de îngrijiri corporale. Ambii conducători auto au fost testați alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspect săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.