VIDEO: Camion cu deșeuri de sticlă spartă, descoperit la PTF Negru Vodă Recomandat

VIDEO: Camion cu deșeuri de sticlă spartă, descoperit la PTF Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanța, au descoperit, într-un autocamion cu remorcă sosit din Bulgaria, 22 de tone de deșeuri de sticlă spartă neconformă.

În data de 09.04.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanța, pe sensul de intrare în ţară, controlul unui autocamion cu remorcă, înmatriculat în Bulgaria. Acesta era condus de un cetățean bulgar în vârstă de 59 ani și transporta deseuri de sticlă pentru o societate din România.
În urma efectuării verificărilor, s-a constatat ca în mijlocul de transport se afla cantitatea de 22.000 de kilograme de sticlă spartă (securizată), neconformă cu ceea ce era menționat în documente, fapt pentru care lucrătorii din cadrul Gărzii de Mediu Constanța nu au permis intrarea pe teritoriul României, fiind întors pe teritoriul Bulgariei.
În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de export sau import de deșeuri cu încălcarea dispozițiilor legale în domeniu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.