VIDEO. Bușteni, desprinși dintr-un camion, au distrus o mașină și au rănit 3 oameni

VIDEO. Bușteni, desprinși dintr-un camion, au distrus o mașină și au rănit 3 oameni

Mai mulţi buşteni s-au desprins din remorca unui autocamion într-o curbă şi au căzut pe carosabil. În cădere, trunchiurile au rănit trei persoane: un bărbat, o femeie de 50 de ani şi un minor de 10 ani.

Evenimentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 16:00, între localităţile Frasin şi Molid. Persoanele rănite se aflau pe marginea drumului, unde se opriseră cu maşina, deoarece aceasta se defectase. Lemnele au avariat şi autoturismul.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Cele trei victime erau conştiente şi cooperante şi prezentau multiple traumatisme.

Militarii au îndepărtat buştenii pentru a înlesni accesul la persoanele rănite, iar personalul medical le-a acordat primul ajutor şi i-au stabilizat.

Ulterior, cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.