VIDEO. Anglia: Șofer profesionist, filmat de poliție când vorbește la două telefoane în timp ce conduce camionul pe autostradă Recomandat

VIDEO. Anglia: Șofer profesionist, filmat de poliție când vorbește la două telefoane în timp ce conduce camionul pe autostradă

Un șofer profesionist a fost surprins de camerele de filmare ale poliției pe o autostradă, în timp ce ținea două telefoane mobile, unul la fiecare ureche, scrie BBC.

Contravenția a avut loc pe autostrada M4, în timp ce șoferul conducea un camion articulat de 44 de tone. Ofițerii Poliției din Avon Somerset au folosit un camion mare de marfă pentru a obține o imagine de ansamblu asupra acțiunilor șoferului de camion.
În clipul video, ofițerii ajung cu camionul lor în paralel cu cel al șoferului care vorbea la două telefoane și când îi observă acesta le lasă rapid jos de la urechi.
Șoferul contravenient a fost apoi raportat la o unitate de poliție de sprijin, care l-a interceptat și la scos de pe autostradă spre o parcare.
Inspectorul șef Jason Shears, conducător al poliției rutiere din Avon Somerset, a declarat: „Cercetările au arătat că șoferii care folosesc un telefon, chiar și cu sistemul mâini libere, sunt de patru ori mai expuși de a fi implicați într-o coliziune, iar capacitatea lor de a conduce este, de asemenea, afectată într-un grad similar cu cel al unui șofer care a consumat alcool”.
În imagini se vede că șoferul nu este unul britanic și conduce un camion care nu e înmatriculat în Regatul Unit, fiind unul cu volan pe stânga.
Poliția a anunțat că șoferul a fost sancționat cu o amendă de 200 de lire sterline.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.