VIDEO Altercații la greva șoferilor de camion din Spania. Și-au spart cauciucurile între ei Recomandat

VIDEO Altercații la greva șoferilor de camion din Spania. Și-au spart cauciucurile între ei

Ministrul Transporturilor, Mobilității și Agendei Urbane, Raquel Sánchez, a dat asigurări că Guvernul va acționa „în forță” împotriva „violenței” declanșate de greva "unei mici părți a transportatorilor" începută luni, în ciuda "opoziției majorității". 

„Au dreptul de a revendica dar nu de a împiedica exercitarea liberă a profesiei de către majoritatea transportatorilor, pentru că majoritatea dorește să-și facă treaba în continuare”, a spus ministrul Transporturilor într-o pauză a întâlnirii pe care o ține cu patronatele. Se discută măsuri legate de creșterea prețurilor la combustibili.

Între-un video viral se vede cum o mașină a poliției conduce o coloană de camioane. La un moment dat, un protestatar se repede și înfige un obiect ascuțit în pneuri.

Ministrul a spus că va acționa împotriva „forței, violenței și constrângerii” pe care unii șoferi protestatari le exercită asupra altor colegi. Ei vor să fie oprit complet transportul de mărfuri, lucru care afectează deja aprovizionarea cu bunuri a industriei țării, scrie Diario del Transporte.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.