VIDEO Accident între două camioane și o mașină, cu scurgeri de substanțe Recomandat

VIDEO Accident între două camioane și o mașină, cu scurgeri de substanțe

A fost pericol pe Drumul Naţional 1A, la Cojasca, în judeţul Dâmboviţa. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar una dintre ele e în stare gravă, după ce un camion înmatriculat în Bulgaria şi unul cu numere de România s-au ciocnit.

Camionul care venea din țara vecină era încărcat cu substanţe care au început să se scurgă pe asfalt şi exista risc de explozie, aşa că pompierii au intervenit de urgenţă.

Tirul înmatriculat în țara vecină era condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 60 de ani
La locul accidentului a fost o adevărată mobilizare de forțe. Din cauză că unul dintre tirurile implicate în accident transporta substanţe periculoase care s-au scurs pe asfalt, cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa au trimis la faţa locului un container multirisc şi specialişti care să se asigure că nu mai există primejdie.
Tirul înmatriculat în țara vecină era condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 60 de ani și circula dinspre București spre județul Prahova. La volanul camionului din România era un bărbat de 58 de ani. Acesta povesteşte că a făcut tot ce a fost posibil ca să evite impactul.


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.