VIDEO. Accident între camion și Audi, cauzat de unghiul mort Recomandat

VIDEO. Accident între camion și Audi, cauzat de unghiul mort

"Un șofer s-a urcat cu basculanta pe mașina din dreapta lui" -așa sună genul de titluri alarmiste apărute pe rețelele sociale în aceste zile în urma publicării unei filmari.

Imaginile surprinse la Iași, cu un accident rutier ce pare provocat intenționat de șoferul unei basculante, au fost făcute publice pe rețelele de socializare și au devenit virale
Accidentul s-a produs, pe 28 mai 2021, într-o intersecție cu sens giratoriu foarte aglomerată din Iași. În imagini se vede cum basculanta circula pe banda a doua și pe prima bandă un Audi oprește în dreptul cabinei, în coloana de pe prima bandă. E momentul când șoferul basculantei dă semnal dreapta pentru a schimba banda, se deplasează foarte lent, apoi brusc accelerează, trage de volan dreapta și efectiv se urcă pe autoturism. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate şi neasigurării la schimbarea direcţiei de mers.
În realitate, ceea ce nu au înțeles cei mai mulți comentatori este faptul că autoturismul se afla în acel moment în unghul mort al camionului. Deși pentru unii pare greu de crezut, șoferul camionului pur și simplu nu a văzut autoturismul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.