VIDEO. Accident cu patru camioane în Belgia. Printre victime, un șofer profesionist român Recomandat

VIDEO. Accident cu patru camioane în Belgia. Printre victime, un șofer profesionist român

Un accident în care au fost implicate patru camioane, în Belgia, are printre victime și un șofer profesionist român, scrie cotidianul de limbă flamandă Het Laatste Nieuws, care apare la Anwerp. Imaginile surprinse la fața locului sunt cumplite.

Patru camioane s-au ciocnit pe E17, spre Kortrijk, joi, 20 noiembrie 2020, dimineață, în dreptul ieșirii spre Destelbergen. Câteva ore mai târziu, o mașină mică s-a izbit violent de un camion din capătul blocajului de trafic. Doi dintre șoferi au fost luați cu elicopterul, viețile lor fiind în pericol. Șoferul din acest camion a fost scos din cabină după două ore.
Șoferul unui camion înmatriculat în Olanda a intrat fără să frâneze în vehiculul din față, un camion aparținând unei companii din Beringen, Limburg.

Șoferul român rănit, dar în afara unui pericol de moarte
Impactul a fost atât de violent, încât camionul lovit s-a izbit puternic de vehiculul din față, care era condus de un român, și care a fost proiectat în camionul unui lituanian.
Primii doi șoferi au trebuit scoși de pompieri din cabine cu ajutprul dispozitivelor de descarcerare. Cel olandez a putut fi scos din cabina distrusă abia după aproape două ore. Zeci de salvatori au intervenit la locul accidentului.
Șoferul român a scăpat cu răni ușoare din impact, însă cel olandez, despre care se spune că ar fi avut 80 km/h în momentul accidentului, are șanse mici să supraviețuiască.
Din cauza lucrărilor de eliberare a autostrăzii, traficul a fost blocat complet aproape toată ziua. La capătul blocajului, un nou accident rutier s-a petrecut în jurul orei 13.00, când o mașină s-a izbit de un camion care staționa.
Autoturismul, o Skoda, a intrat efectiv sub autotren, șoferul fiind scos cu descarcerarea și transportat la spital în stare critică. Skoda s-a înfipt în camionul din fața ei.
Presa belgiană scrie că porțiunea de autostradă unde au avut loc cele două accidente de joi e una în care se întâmplă foarte des asemenea evenimente. Media este de 6 accidente grave pe săptămână și doi morți.Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.