Vaslui. Un copil a sărit în drumul național după o minge și a lovit un camion Recomandat

Vaslui. Un copil a sărit în drumul național după o minge și a lovit un camion

Un copil s-a accidentat grav după ce a lovit un camion, sâmbătă seara, la Muntenii de Jos, la ieșirea din sat spre Vaslui.

Băiatul, care se juca pe o uliță alături de alți copii, a pierdut mingea din mână, iar balonul s ajuns în drumul național.

Copilul a fugit spre drum să recupereze mingea, fără să se uite dacă sunt mașini pe stradă.

A traversat drumul național, a luat mingea și s-a întors spre casă.

Fără să se asigure! Exact atunci, prin zonă a trecut un camion cu semiremorcă, iar copilul s-a izbit violent de mastodontul de metal.

A fost trimisă, de la Vaslui, ambulanța TIM, iar copilul a fost luat la spital, cu o fractură la unul dintre picioare.

Din fericire, accidentul s-a terminat doar cu o fractură, pentru că în multe astfel de cazuri vorbim de decesul celor care ajung sub roțile camioanelor.

"Astăzi, 22 iulie 2023, ora 19.01, Serviciul Rutier Vaslui a fost sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în comuna Muntenii de Jos, județul Vaslui, pe drumul național DN 24, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia a fost vătămat un minor.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, un autocamion înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, care se deplasa din direcția municipiului Vaslui către Crasna, a surprins și accidentat un minor de 11 ani, din comuna Muntenii de Jos, care a pătruns pe partea carosabilă de pe strada Salcâmilor, fără să se asigure.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autocamionului a fost testat alcoolscopic, rezultatul înregistrat fiind negativ.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se spune ]n comunicatul IPJ Vaslui.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.