Vărul lui Tzancă Uraganu' a fost strivit de mașină în timp ce fura dintr-un camion aflat în mers Recomandat

Vărul lui Tzancă Uraganu' a fost strivit de mașină în timp ce fura dintr-un camion aflat în mers

Felix Velcu, vărul lui Tzancă Uraganu', a văzut moartea cu ochii, săptămâna trecută în timp ce încerca să fure dintr-un camion aflat în mers.

Bărbatul s-a dezechilibrat și a ajuns sub mașina în care se aflau complicii săi.

Unul dintre verii primari ai cunoscutului interpret de manele Tzancă Uraganu' a văzut moartea cu ochii săptămâna trecută, în timp ce încerca să fure marfă dintr-un camion aflat în mers, pe autostradă.

Acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, unde trupul său a fost prins de roțile mașinii în care se aflau complicii lui, care circula, foarte aproape, în spatele remorcii.

Metoda de lucru a hoților nu este deloc simplă și presupunea riscuri majore, având în vedere că tâlharii sunt nevoiți să stea pe capota unei mașini care circulă cu viteză mare pe o autostradă, iar apoi să forțeze ușile din spate ale unui camion și să intre în remorcă.

O parte a clanului Duduianu, cunoscut pentru acest tip de infracțiuni, a continuat să practice metoda respectivă în România, iar unul dintre noii acrobați ai bandei era Felix Velcu, zis Sefor, văr primar al cunoscutului interpret de muzică lăutărească Tzancă Uraganu.

Se pare că pe data de12 iulie, Felix Velcu ar fi mers la furat alături de mai multe persoane.

Grupul ar fi ochit un camion care gonea pe șosea.

În încercarea de a arunca marfa din camion în mașina din care a ieșit, Sefor s-ar fi dezechilibrat și ar fi ajuns direct sub roțile mașinii prin trapa căreia tocmai ieșise.

Complicii lui l-ar fi luat de jos și l-ar fi transportat direct la Spitalul de Urgență Floreasca, din București unde medicii i-au acordat primul ajutor.

La spital ar fi fost prezent vărul său Tzancă Uraganu.

În acest moment, Felix Velcu se află în stare gravă la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă, în condițiile în care circumstanțele în care s-a produs accidentarea lui Felix Velcu ar fi încă neclare.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.