Ungaria. Șofer român, în stare gravă după ce a izbit un camion din spate Recomandat

Ungaria. Șofer român, în stare gravă după ce a izbit un camion din spate

Un șofer român a ajuns în stare gravă după ce duba pe care o conducea s-a ciocnit cu un camion între Nagymegyer și Alistál, în Ungaria.

Accidentul rutier grav s-a produs, miercuri, 8 septembrie 2021, la prânz, pe drumul național 63, între Nagymegyer și Alistál. „Un camion staționar cu număr de înmatriculare străin a fost lovit din spate de o dubă românească, cu o prelată. Pompierii din Nagymegyer au ajuns la fața locului și au fost nevoiți să îl scoată pe șoferul dubei avariate din vehiculul complet distrus. După ce s-a făcut acest lucru, a fost predat ambulanței“, a declarat István Lelkes, directorul brigăzii de pompieri din district.
Potrivit unor surse de la fața locului, traficul era blocat în spatele unui tractor care cosea iarba, iar șoferul dubei românești nu a fost probabil suficient de atent la drum și, prin urmare, a intrat în camion aproape fără să frâneze.
Șoseaua a fost inițial închisă pe ambele benzi după accident, dar după o oră circulația a fost permisă pe o singură bandă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.