Ungaria. Şofer profesionist român, cu camionul sechestrat, forţat să stea izolat în cabină Recomandat

Ungaria. Şofer profesionist român, cu camionul sechestrat, forţat să stea izolat în cabină

Un șofer profesionist român, angajat la o firmă din Milano, a fost obligat să rămână izolat în cabină, în Ungaria, unde venise să preia un transport pentru a-l duce în Italia.

Cătălin Iftimia, un tânăr de 26 de ani,lucrează pentru firma Aldieri Autotrasporti din Milano, o firmă cu o flotă de circa 20 de camioane, care transportă marfă atât în Italia, cât și în restul Europei.
Cătălin urma să preia, ieri, o încărcătură de paturi din Ungaria, pentru a-l aduce în Italia.
A ajuns în țara vecină în cursul nopții de miercuri spre joi și a parcat camionul în fața depozitului de unde trebuia să încarce marfa. Mai precis, în orașul Szombathely, aflat la 10 kilometri distanță de granița cu Austria.
La un moment dat, însă, și-au făcut apariția mai mulți polițiști maghiari, care i-au cerut documentele.
"Am încercat să le explic că abia ajunsesem, că am fost controlat deja, dar nu am reușit să mă înțeleg cu ei. Mi-au luat certificatul de înmatriculare și au sechestrat camionul cu totul, spunându-mi că, din motive sanitare, trebuie să stau în carantină înainte de a putea circula liber din nou", a povestit Cătălin, potrivit Il Giorno.
Ordinele polițiștilor maghiari au fost stricte: "Trebuie să stau blocat aici, în cabină, timp de 14 zile. Nu mă pot mișca, altfel mă arestează".
Îngrijorat de situația în care se afla, Cătălin și-a sunat șeful de la Milano și i-a explicat ce se întâmplă.
Din fericire, patronul italian a reușit să rezolve problema și totul s-a terminat cu bine.
La primele ore ale dimineții de vineri, acesta a anunțat, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook a companiei de transport, că românul a fost lăsat să plece.
"Iată-mă cu noi informații despre experiența proastă avută azi, dar care în cele din urmă și din fericire s-a încheiat în cel mai bun mod posibil. Cătălin al nostru a pornit din nou la drum, acum se află în Austria și se întoarce spre Italia pentru a-și încheia misiunea.
Mulțumesc responsabilului nostru cu traficul care nu s-a dezlipit de telefon toată ziua, mulțumesc lui Cătălin că nu și-a pierdut cumpătul, reacționând în cel mai bun mod posibil și mulțumesc unei minunate persoane ungare care, după ce a înțeles gravitatea deciziei luate, s-a dat peste cap să găsească o soluție. Mulțumesc tuturor”, a transmis Cristian Aldieri, patronul italian.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.