Un șofer român a sărit cu tot cu cabină de pe șasiu, când a lovit un alt camion Recomandat

Un șofer român a sărit cu tot cu cabină de pe șasiu, când a lovit un alt camion

În total trei persoane au fost rănite în impactul de pe A61, în apropiere de Mönchengladbach, două dintre ele grav, scrie portalul de știri Tag24.

Un șofer român de 26 de ani care transporta mărfuri periculoase cu o cisternă înmatriculată în Suceava a intrat cu mașina într-un alt camion semiremorcă condus de un turc, la capătul unui ambuteiaj, la joncțiunea Mönchengladbach-Holt, în jurul orei 18.45, luni seară. La rândul său, camionul turcului a fost împins în TIR-ul unui șofer tânăr de 22 de ani, după cum au informat poliția și pompierii . Forța impactului a smuls cabina șoferului român de pe șasiu și a arunct-o în semiremorca din față, prinzându-l pe tânărul de 26 de ani. Șoferul în vârstă de 49 de ani al celuilalt camion a fost și el blocat în cabina lui, se arată în comunicat.

Ambii bărbați au fost eliberați de pompieri și transportați la spitale, la terapie intensivă, cu răni grave. „Amândoi sunt încă în pericol de moarte.”, a spus un purtător de cuvânt al oficialilor. A fost chemat și un elicopter de salvare. Șoferul în vârstă de 22 de ani, din Aachen, a suferit răni care au fost tratate în ambulatoriu în spital. Cauza exactă a accidentului a fost inițial neclară. Citeşte întreaga ştire: Un șofer român a sărit cu tot cu cabină de pe șasiu, când a lovit un alt TIR, pe o șosea din Germania.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.