Un șofer drogat s-a răsturnat cu un camion Recomandat

Un șofer drogat s-a răsturnat cu un camion

Evenimentul rutier s-a petrecut miercuri seara, pe Drumul Național 69, la intrarea în Șagu dinspre Vinga. Testat cu aparatul DrugTest, șoferul sârb ar fi avut rezultat pozitiv pentru amfetamine.

Șoferul autocamionului înmatriculat în Serbia a pierdut controlul volanului, s-a lovit de parapetele de beton de pe marginea șoselei, de un stâlp de electricitate, răsturnându-se apoi în șanț. La fața locului a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șagu, care a fost anunțat de accident de către un membru al serviciului, aflat în timpul liber.

„La fața locului am intervenit cu un efectiv de 10 pompieri voluntari, fiind vorba de un tir care a părăsit partea carosabilă lovind inițial parapetul, ulterior izbindu-se de un stâlp de iluminat fapt care a dus la răsturnarea acestuia. Intervenția s-a încheiat fără victime, doar cu pagube materiale, cei doi șoferi străini fiind în afara oricărui pericol”, transmite SVSU Șagu.

Martorii spun că șoferul ar fi fost testat de către polițiști atât pentru alcool, cât și pentru substanțe cu efect psihoactiv, iar rezultatul testului pentru substanțe interzise ar fi fost pozitiv. Reprezentanții Poliției confirmă informația, menționând însă că rezultatul DrugTestului „nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal”, fiind necesară recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise. Informațiile noastre arată că șoferul ar fi ieșit pozitiv la amfetamină.

Faptul că șoferul nu se afla în deplin control a fost scos în evidență și de alți participanți la trafic. Unul dintre cititorii Aradon.ro ne-a trimis inclusiv o filmare în care se observă cum șoferul TIR-ului schimbă haotic benzile de circulație, pe drumul dinspre Orțișoara spre Vinga.

„De la Sânandrei până la Orțișoara, tot pe contrasens mergea. Eram în spatele lui, l-am claxonat, i-am dat semnale cu farurile, dar n-a avut nicio reacție. Abia la Orțișoara am reușit să-l depășesc. La cum a condus, am fost sigură că nu ajunge la destinație”, spune o șoferiță care s-a intersectat cu șoferul sârb cu câteva minute înainte de producerea accidentului.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.