Un şofer, depistat cu 2,8 mg/l alcool în sânge, declarat în comă alcoolică, a rămas cu permis

Un şofer, depistat cu 2,8 mg/l alcool în sânge, declarat în comă alcoolică, a rămas cu permis

Marian Chiş a fost oprit de poliţişti, sâmbătă seara, în timpul unei acţiuni de prindere a celor care au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Şoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost de 2,8 mg/l alcool pur în aerul expirat, aproape de comă alcoolică.

Marian Chiş susţinea că nu a pus însă gura pe alcool. Omul a cerut repetarea testului, însă poliţiştii au refuzat! I-au întocmit un dosar penal şi l-au dus însă la Spitalul Municipal din Timişoara pentru recoltarea probelor de sânge. Marian Chiş a avut de plătit şi o taxă de urgenţă de aproape 200 de lei, pentru ca rezultatele să fie communicate mai repede către Medicina Legală. Marţi, Chiş a fost sunat de la IPJ Timiş.

I s-a comunicat scurt şi la subiect că poate să se ducă la ghişeul poliţiei să îşi ridice permisul de conducere.

“Nu vreau să comentez prea mult. Principalul este că s-a rezolvat şi că nu a durat prea mult. Rezultatele de la IML au venit astăzi şi au arătat că nu am consumat alcool. E un lucru bun că s-au mişcat foarte repede. Mă mai gândesc dacă o să apelez la instanţă. Oricum, am de recuperat nişte bani. Am dat 197 de lei la IML. Nu mi-au explicat din ce cauză a fost eroarea. Probabil că era defect aparatul, dar mi-au spus”, a declarat Marian Chiş, pentru Adevărul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.