Un șofer de camion prins drogat a scăpat de pușcărie Recomandat

Un șofer de camion prins drogat a scăpat de pușcărie

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare un cetăţean turc, acuzat de trafic de droguri şi conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Potrivit anchetatorilor, pe 21 octombrie 2023, şoferul turc s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat la volanul unui tir. Oamenii legii au constatat că bărbatul era sub influenţa unor substanțe psihoactive. De asemenea, în cabina camionului au fost găsite cinci grame de canabis.

Procurorii DIICOT au precizat că suspectul a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cetățean străin, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

S-a reținut că, la data de 21 octombrie, bărbatul, cetățean turc, a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat conducând un autotren, cu destinația Olanda, în timp ce s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive. De asemenea, în cabina autovehiculului de transport marfă, au fost descoperite droguri de risc (canabis) și un grinder”, au precizat anchetatorii.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.