Un șofer de camion și-a ucis soția cu sânge rece Recomandat

Un șofer de camion și-a ucis soția cu sânge rece

Apar detalii dramatice în cazul femeii din Bistrița înjunghiate mortal de soț. Cei doi copii ai cuplului erau în casă, în acel moment.

Bărbatul, șofer de TIR, ar fi lipsit des și și-ar fi acuzat soția că îl înșeală. Deocamdată individul este internat sub pază.

Poliția a fost alertată după ce chiar bărbatul a postat o fotografie de după crimă, pe internet.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Un vecin a sunat după ajutor după ce a văzut pe o rețea de socializare o fotografie cu femeia prăbușită în casă. Locul a fost împânzit de polițiști și criminaliști, arată stirile PRO TV

Adrian Briciu, procuror șef al Parchetului de pe lângă tribunalul Bistrița-Năsăud: „Pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri între cei doi soți, autorul a lovit victima în mod repetat, provocând leziuni în urma cărora victima a decedat”.

Potrivit unor surse, bărbatul suspecta că soția îl înșeală. Cu o zi înainte chiar ar fi mers la presupusul iubit al acesteia să îi ceară socoteală. Individul ar fi sunat la 112, dar cum ambii soți au negat că ar fi vreo problemă, agenții i-au dat un avertisment celui care a făcut sesizarea și au plecat. Pentru cei din jur, cei doi păreau o familie împlinită, doar că în ultima perioadă s-ar fi certat mai des.

Vecină: „Știu că se certau. Tragic, vă dați seama. Nu știu ce s-a întâmplat între ei de s-a ajuns în halul ăsta”.

În casă erau și cei doi copii ai cuplului

În momentul în care s-a produs tragedia, în casă erau și cei doi copii ai cuplului, fetița de șase ani și băiatul de opt. Ei au fost ridicați de Protecția Copilului unde au discutat cu un psiholog, apoi au fost preluați de bunicii paterni.

Bărbatul este acum internat sub pază.

Adrian Briciu, procuror șef al Parchetului de pe lângă tribunalul Bistrița-Năsăud: „Cu privire la leziunile prezentate de către autor, există în acest moment suspiciuni că acestea au fost provocate de către acesta, respectiv și le-a provocat singur.”

Marius Rus purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud: „A fost găsit conștient, cooperant, prezenta două plăgi superficiale care nu îi puneau viața în pericol”.


I LOVE DRACULA EP.01


ASCET SERVICE FORD TRUCKS

Individul a fost operat și este în stare bună. Rănile nu i-au pus viața în pericol. Totuși, el va rămâne internat câteva zile.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.