Un șofer de camion locuiește în cabina sa de cinci săptămâni pentru a-și proteja soția și copiii de coronavirus

Un șofer de camion locuiește în cabina sa de cinci săptămâni pentru a-și proteja soția și copiii de coronavirus

Singura formă de contact a lui Ben McKeown cu copiii săi în ultimele cinci săptămâni a constat într-un apel video zilnic.

În ultimele cinci săptămâni, șoferul camionului din Carmarthenshire, Țara Galilor, lucrează și locuiește efectiv într-o cabină cu o lățime de aproape doi metri.

Singurul său contact cu cei trei copii ai săi este un apel video zilnic și o scurtă privire asupra lor prin fereastră, atunci când se întoarce acasă pentru ca soția să îi aducă rufe curate.
Decizia a fost luată de domnul McKeown și de soția sa de teamă că va aduce coronavirusul acasă după efectuarea livrărilor la distanță. Fiul lui cel mai mic s-a născut acum 10 săptămâni premature și are doar trei luni.
„Am luat o decizia că nu merită să-i infectez pe Nicola sau pe copii, așa că am decis că voi locui în cabina camionului”, spune el.
El a putut sta câteva nopți în rulota unui prieten de familie, dar altfel a dormit în cabină pe tot parcursul timpului zbuciumat de la declararea stării de urgență.
Domnul McKeown spune că este norocos să aibă un șef care îl susține foarte mult care l-a lăsat să locuiască propria sa cabină de camion, scrie https://news.sky.com/.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.