Un șofer de camion din Turcia l-a lovit pe unul din Bulgaria, în România. Poliția a avut o surpriză

Un șofer de camion din Turcia l-a lovit pe unul din Bulgaria, în România. Poliția a avut o surpriză

ARMENIȘ – Totul s-a petrecut în apropiere de Armeniș, iar șoferul bulgar, accidentat ușor, a ajuns la spital, inclusiv pentru suspiciune de consum de psihoactive.

În această dimineață, în jurul orei 7.40, pe DN 6, în afara localității Armeniș, două ansambluri de autovehicule au fost implicate într-un accident rutier. Circulația a fost închisă în zonă mai bine de două ore, până ce au fost ridicate cele două autocamioane care s-au tamponat și au deviat de pe carosabil.

„Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un cetățean turc în vârstă de 35 de ani conducea un ansamblu de vehicule pe DN6, din direcția Orșova către Caransebeș, la km 431, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semiremorca ar fi intrat în derapaj, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un cetățean bulgar. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto bulgar ce a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultând suspiciuni în cazul consumului de substanțe psihoactive, în cazul conducătorului auto bulgar. Acestuia i-au fost prelevate mostre biologice, iar cercetările sunt continuate în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.“, informează Poliția județului.

 


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.