Un șofer de camion a dat cu spatele pe autostradă și a provocat un accident

Un șofer de camion a dat cu spatele pe autostradă și a provocat un accident

Traficul rutier se desfăşoară pe banda de urgenţă din cauza acestui accident rutier. La faţa locului sunt poliţiştii şi lucrătorii DRDP Constanţa.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Constanţa, pe Autostrada A4 Agigea - Ovidiu, la km 14+500, bifurcaţie cu A2, sensul de mers Agigea-Ovidiu,  din cauza unui camion imobilizat în banda numărul 2 şi parţial banda numărul 1(ca urmare a unei tamponări), se circulă pe banda 1 şi banda de urgenţă. Şi reprezentanţii Drirecţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa îi roagă pe şoferi să fie atenţi dacă circulă pe această porţiune de autostradă.

  „În cursul acestei dimineţi, în Nodul Rutier A2-A4, breteaua D, la km 14+500, a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un autotren. Din primele informaţii, se pare că acesta a greşit drumul, a dat cu spatele şi a fost lovit parapetul”, arată DRDP.   Accidentul rutier nu s-a soldat cu  victime, iar circulaţia se desfăşoară pe banda de urgenţă.   La faţa locului sunt reprezentanţi ai poliţiei rutiere, precum şi ai Secţiei Autostrăzi a D.R.D.P. Constanţa.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.