Un șofer care arunca ilegal deșeuri, prins. Era recidivist Recomandat

Un șofer care arunca ilegal deșeuri, prins. Era recidivist

Un șofer ce arunca ilegal deșeuri a fost prins astăzi de autorități în flagrant. S-a întâmplat în jurul orelor prânzului, la o groapă de gunoi ilegală din Timiș, în contextul în care firma unde lucra omul este cercetată și pentru alte probleme.

Din camion se descărcau deșeuri precum cabluri, polistiren, moloz sau plastic.

Șoferul vehiculului cu o capacitate de 15 tone a fost prins de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în cadrul unei acțiuni din Săptămâna Jupiter, axată pe infracțiuni financiare.

Firește, a fost chemată Garda de Mediu, iar inspectorii au mers să verifice și punctul de lucru al firmei unde lucra șoferul, plus încă o firmă din circuitul de infracțiuni economice. Mașina a fost indisponibilizată, conform legii.

Cercetările sunt deschise în acest dosar ce nu vizează doar abandonarea ilegală de deșeuri, ci și evaziunea fiscală, ceea ce explică de ce polițiștii de la SICE erau cu ochii pe transport.

Dosarul e coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, iar acțiunile din Săptămâna Jupiter sunt sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înaltă Curte de Casație și Justiție.


CARAVANA SCANIA 2024


VERSUS SO3E05

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.