Un șofer beat a ajuns cu un camion în lemnele din fața unei curți Recomandat

Un șofer beat a ajuns cu un camion în lemnele din fața unei curți

Un accident rutier care ar fi putut avea urmari grave, s-a produs la miezul noptii trecute in comuna Tasca. Un barbat din Piatra Neamt care conducea un camion (TIR) dupa ce a consumat alcool, a pierdut controlul directiei de mers intr-o curba la dreapta, a iesit de pe carosabil si s-a oprit in niste busteni din fata curtii unui localnic.

In urma impactului, soferul a fost ranit. ”La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 12 C, în localitatea Tașca.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat, în vârstă de 46 ani, din Piatra Neamț, a părăsit partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a declarat sinsp. Ciofu Ramona- Purtător de cuvânt IPJ Neamț. (tvneamt.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.