Un român transporta migranți ilegali într-o dubiță în Austria

Un român transporta migranți ilegali într-o dubiță în Austria

Un român făcea coontrabandă cu migranți în Austria în ziua când am intrat în Schengen. Poliția austriacă l-a prins. NU este primul caz de acest gen. Unul similar a avut loc în urmă cu puține zile.

Un român de 19 a fost prins de poliția din Asutria că făcea contrabandă cu migranți ilegali. S-a întâmplat în ziua în care s-a confirmat că România va intra în Schengen cu aeroporturile și nu granițele maritime.

Un român cu o dubă a atras atenția unei șoferițe din cauza comportamentului său ostentativ la volan. Șoferița a anunțat poliția. Bărbatul a încercat apoi să evite să fie oprit și a fugit de la locul faptei. În acest fel, a provocat un accident. Polițiștii au descoperit 13 sirieni în mașina sa.

În timp ce încerca să scape de poliție, un camion de remorcare a provocat sâmbătă dimineața un accident rutier în Erpfendorf (districtul Kitzbühel). El a intrat cu o dubă într-un vehicul parcat după ce a frânat brusc. Poliția a informat că în mașină se aflau 13 bărbați sirieni cu vârste cuprinse între 16 și 38 de ani.

Șoferul în vârstă de 19 ani, originar din România, a fugit de la locul faptei pe jos, dar a fost arestat la scurt timp, în cadrul unei acțiuni de urmărire. Nu au existat răniți în urma accidentului.


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.