Un patron din transporturi riscă 8 ani de închisoare pentru că nu a plătit taxe de 100.000$ Recomandat

Un patron din transporturi riscă 8 ani de închisoare pentru că nu a plătit taxe de 100.000$

Escrocheriile presupuse a fi efectuate de șeful unei companii de logistică din Lituania, un contabil și o altă persoană se vor încheia în instanță.

Cele trei persoane fizice și compania sunt suspectate de sustragere de la plata impozitelor, menținerea frauduloasă a evidențelor contabile ale companiei și deturnarea de taxe de peste 107 mii de dolari din fondurile companiei și neplata a peste 185 de mii de euro ca impozit.

Ancheta preliminară a fost efectuată de către ofițerii Consiliului Kaunas al Serviciului de Investigare a Infracțiunilor Financiare (FNTT).

Oficialii care au condus ancheta suspectează că directorul firmei și contabilul, care au fost asistați de un bărbat care nu a lucrat pentru firmă, pentru a evita taxele datorate statului, au plătit salariile angajaților prin oficializarea acestora drept cheltuieli directe.

Cele trei persoane au fost acuzate de evaziune fiscală prin furnizarea de date false și delapidare.

Conform legii statului lituanian, evaziunea fiscală ar putea duce la o pedeapsă cu închisoarea de până la 8 ani, delapidarea se pedepseste cu închisoare de până la 10 ani în timp ce contabilitatea frauduloasă se pedepsește cu închisoare de până la 4 ani.



TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.