Un jucător român de fotbal a condus la Seul pe linia de tramvai: amendă de 12.000 dolari

Un jucător român de fotbal a condus la Seul pe linia de tramvai: amendă de 12.000 dolari

Povestea incredibilă a felului în care Ionuț Luțu, fost jucător la Steaua, Rapid sau Craiova, a ajuns să fie mâna dreaptă a lui Gigi Becali, din 2010 până în prezent. Luțu a acordat un interviu GSP în care a mărturisit cum și-a făcut praf averea strânsă în fotbal și cum Becali l-a salvat de la faliment.

Ajuns la 45 de ani, Ionuț Luțu a jucat de-a lungul carierei la Craiova, Galatasaray, Steaua sau Rapid, cu perioade excentrice în Kazahstan sau Coreea de Sud;
„De-a lungul carierei, n-am cîştigat foate mulţi bani, dar cu totul să fi avut vreo două milioane de dolari. Cam aşa. Câți bani aveam cînd m-am lăsat de fotbal? N-aveam nimic! Eu îmi făcusem calcule că după 32 de ani încep să strîng bani, dar m-a prins unul prin Kazahstan, mi-a rupt piciorul şi na, mai strînge bani, Luţule! Nu mai aveam deloc, nimic! Atunci am realizat că situaţia e groasă rău. Îmi veneau în minte toate tâmpeniile pe care le-am făcut.

De exemplu, cum am plătit în Coreea numai amenzile rutiere 12.000 de dolari. Păi, era o bandă pe care nu mergeau decît mijloacele de transport în comun. Toţi repectau regula şi banda aia era liberă mereu. Eu mă băgam mereu pe ea, eram şmecher, e adevărat că ajungeam repede la Seul, dar şi cînd am văzut nota de plată, 12.000 de dolari...”, a spus Luțu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.