Un elev de la școala de Poliție a făcut prăpăd pe un drum din Câmpina

Un elev de la școala de Poliție a făcut prăpăd pe un drum din Câmpina

Soferul care a provocat accidentul de marţi seară din Piteşti este elev la Şcoala de agenţi de Poliţie de la Câmpina şi se afla acasă, în judeţul Argeş, unde face practică la Poliţia Judeţeană.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, tânărul implicat în accidentul rutier care a avut loc marţi seară pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Piteşti are 21 de ani, iar primele cercetări făcute la locul accidentului arată că a pierdut controlul direcţiei, cel mai probabil din cauza vitezei, iar maşina a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de un stâlp.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că şoferul este elev la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, este din Argeş şi se afla la Piteşti întrucât face practică în cadrul Poliţiei Judeţene. În momentul producerii accidentului, el se afla în timpul liber şi era singur în autoturism. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest şi au constatat că nu consumase alcool.

În urma accidentului el a reuşit să coboare singur din maşina distrusă şi a fost preluat imediat de o ambulanţă care se afla în zonă. Tânărul a suferit leziuni minore în urma accidentului.

Martorii spun că în jurul orei 22:45 şoferul, aflat la volanul unui Opel Astra care circula cu viteză foarte mare, a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat şi s-a încolăcit în jurul unui stâlp de electricitate, rămânând suspendată pe acesta. Şoferul a reuşit să iasă din maşină prin zona lunetei.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.