Un copil de 11 ani a murit strivit de roțile unui camion pe trecerea de pietoni Recomandat

Un copil de 11 ani a murit strivit de roțile unui camion pe trecerea de pietoni

Un accident deosebit de grav a avut loc în București ieri seară. Un copil de 11 ani a fost victima a trei șoferi care în mod accidental au participat la moartea micuțului. Nenorocirea a avut loc pe strada Turnu Măgurele, după ora 19:00.

Cine a provocat accidentul

Poliția a anunțat, ieri seară, un accident al cărui victimă a fost un copil de 11 ani. Martorii au solicitat apelul de urgență 112 pentru a chema ajutoare. Potrivit martorilor, băiatul a fost accidentat de un șofer, pe strada Turnu Măgurele, iar mai apoi a fost proiectat pe sensul opus, unde a fost lovit de o altă mașină, iar mai apoi a ajuns sub roțile unui camion. Din păcate, copilul nu a mai avut nicio șansă la viață.

Toți șoferii implicați în accident au fost verificați cu aparatul etilotest, iar rezultultatul a fost negativ. În momentul de față se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a desfășurat tragicul accident.

Traficul a fost oprit pe ambele sensuri, astfel că participanții la tafic au fost redirecționați către rute ocolitoare. Mai multe persoane au distribuit poze de la fața locului pe Facebook. În imagini se poate observa că la locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de poliție, pompieri, criminaliști, strada îmbrăcând culoarea roșie a mașinilor de intervenție

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.