Un camion s-a oprit în limitatorul de viteză

Un camion s-a oprit în limitatorul de viteză

În data de 3 octombrie, în jurul orei 23:00, pe strada Viitorului din Sibiu, un incident neobișnuit a blocat circulația pentru o perioadă. Un TIR, care respecta limita de înălțime afișată de 4 metri, a rămas blocat sub limitatorul de înălțime amplasat în zonă.


Situația a creat un blocaj temporar în trafic și tensiune printre șoferii prezenți.

Martorii la fața locului au intervenit pentru a-l ajuta pe șoferul camionului să depășească acest moment dificil. În comentariile postării de pe grupul de Facebook, unul dintre martori a declarat: „Am fost de față. Am ajutat șoferul să depășească acest moment dificil. Din păcate, majoritatea participanților la trafic, în proporție de 80%, habar nu aveau pe ce lume sunt. Subliniez că șoferii de transport public ar trebui instruiți pentru astfel de situații, nu să aglomereze și să tensioneze momentul.”

 

În postarea de pe grupul de Facebook ,,Info Trafic Sibiu”, un martor a adăugat că limitatorul de înălțime nu este amplasat corect, chiar dacă afișează înălțimea regulamentară de 4 metri. Acest aspect tehnic poate genera probleme, mai ales pentru vehiculele mari care, teoretic, ar trebui să poată trece fără dificultate.

În plus, martorul a atras atenția asupra nevoii de instruire suplimentară pentru șoferii de transport public, care ar trebui să fie pregătiți să gestioneze astfel de situații fără a crea aglomerație și tensiuni suplimentare. oradesibie.ro


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.