Un camion încărcat cu piatră a fost lovit de tren Recomandat

Un camion încărcat cu piatră a fost lovit de tren

Echipajele de intervenție și de prim-ajutor au fost solicitate, joi după-amiază, să intervină la Tuzla, unde a avut loc un accident feroviar.

Potrivit informațiilor, un tren aparținând CFR Călători a intrat în coliziune cu un camion încărcat cu piatră. în autovagonul CFR se aflau 40 de persoane, toate fiind în stare bună, conștiente și cooperante, iar șoferul camionului a reușit să iasă din cabină înainte de impact.

Șoferul autocamionului a refuzat transportul la spital, drumul a fost degajat iar autotrenul urmează a fi mutat spre o linie secundară.

Update: circulația fost reluată

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar a fost reluat între stațiile Costinești și Eforie Sud începând cu ora 15:31, după retragerea trenului privat IR 10084 în stația Costinești.

Reamintim faptul că, ciculația feroviară între stațiile Costinești și Eforie Sud a fost închisă în intervalul orar 14:42 – 15:31, din cauza unui incident rutier în care au fost implicate trenul privat de călători IR 10084 și un camion, în apropierea haltei Tuzla, la km 246+000.

Cele 3 trenuri de călători – R 8819 (Constanța – Mangalia), IR 11086 (Mangalia – Brașov) și IR 11506 (Mangalia – București Nord) – care au staționat temporar în Eforie Sud, Costinești și Mangalia, au fost reînscrise în circulație.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma incidentelor și accidentelor rutiere, a fost strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului.


CAMION FEST 2024


CARAVANA SCANIA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.