Un camion cu vaci s-a răsturnat. Nu toate au supraviețuit Recomandat

Un camion cu vaci s-a răsturnat. Nu toate au supraviețuit

Un autocamion încărcat cu bovine s-a răsturnat, joi, în afara părţii carosabile, pe DN 13, la ieşirea din municipiul Sighişoara, pompierii intervenind pentru evacuarea animalelor rămase în vehicul, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş.

Un echipaj de stingere şi un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului Sighişoara intervin pe DN 13, la ieşire din municipiul Sighişoara către localitatea Daneş, la un accident rutier. În accident este implicat un autocamion ce transporta animale (bovine), răsturnat în afara părţii carosabile.

Pompierii intervin pentru evacuarea animalelor rămase în autocamion”, se arată în informarea ISU Mureş. Conducătorul auto s-a autoevacuat şi nu necesită îngrijiri medicale, mai precizează sursa citată. Un număr de 54 de bovine au fost evacuate, miercuri după amiaza, din autocamionul răsturnat.

12 animale au murit în urma accidentului, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş. „Din autocamion au fost evacuate 54 de bovine. Din nefericire, 12 dintre acestea au decedat în urma accidentului. Se acţionează pentru punerea autocamionului pe roţi şi îndepărtarea efectelor negative produse în urma accidentului”, precizează ISU Mureş, citat de digi24


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.