Un camion cu prosoape a lovit un stâlp de înaltă tensiune

Un camion cu prosoape a lovit un stâlp de înaltă tensiune

Drumul naţional 7 a fost blocat în acest weekend, după ce un TIR a derapat şi a lovit un stâlp de înaltă tensiune. Se pare că vehiculul cu gabarit ridicat a rămas blocat transversal pe carosabil. Evenimentul rutier a avut loc în zona localităţii Călineşti din judeţul Vâlcea. Șoferul ar fi suferit leziuni minore, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Potrivit Poliţiei judeţene Vâlcea, autotrenul transporta prosoape și circula dinspre Sibiu către Vâlcea. În drumul său, la kilometrul 216+50 metri, în localitatea Călineşti, şoferul a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe partea carosabilă spre dreapta şi a lovit un stâlp de înaltă tensiune. După incident, traficul a fost blocat total, dar pentru scurt timp. Mașinile au putut circula în condiţii normale, în 40-60 de minute, a precizat centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Tot în weekend, alte două accidente au avut loc pe drumurile județului Vâlcea. Unul dintre ele a fost provocat de un şofer de 31 de ani, din Budeşti. Tânărul, în timp ce conducea un auto pe sensul de mers Vâlcea – Piteşti, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu semiremorca unui autocamion ce se afla parcat. Autoturismul s-a răsturnânat în afara părţii carosabile. Se pare că șoferul se afla singur în mașină și a fost singurul rănit.

Cel de-al treilea accident a fost și cel mai grav, pentru că o persoană a ajuns la spital, în stare gravă. Este vorba despre un șofer ce a adormit la volan, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR. Evenimentul a avut loc pe DN 7, la Blidari – km 167, în judeţul Vâlcea. Echipajele medicale ce au ajuns la faţa locului au găsit victima conştientă, însă cu răni grave. Şoferul camionului nu a suferit vătămări corporale.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.