Un camion cu cereale s-a răsturnat

Un camion cu cereale s-a răsturnat

Un bărbat din judeţul Buzău a ajuns, în această seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, după ce TIR-ul încărcat cu cereale pe care îl conducea s-a răsturnat într-o curbă la marginea municipiului Galaţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Potrivit sursei citate, pompierii militari au fost solicitaţi pentru a interveni pe Centura Brateşului la un camion cu cereale răsturnat pe carosabil. Detaşamentul a intervenit cu o autospecială de stingere, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD, pentru a descarcera şoferul captiv în cabina tirului şi pentru asigurarea măsurilor PSI din cauza scurgerilor de combustibil.

Când au ajuns echipajele de pompieri, se manifesta un început de incendiu la compartimentul motor, cu scurgeri de combustibil, care a fost lichidat rapid.

Cadrele medicale au oferit primul ajutor şoferului care prezenţa o plagă tăiată la nivelul membrilor inferioare şi escoriaţii pe ambele mâini. Bărbatul este conştient şi a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

Accidentul a avut loc într-o curbă. Şoferul nu a adaptat viteza, a intrat în balans şi s-a răsturnat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.