Un camion a lovit un utilaj de deszăpezire. Alt camion, oprit pentru a acorda sprijin, lovit de un autoturism Recomandat

Un camion a lovit un utilaj de deszăpezire. Alt camion, oprit pentru a acorda sprijin, lovit de un autoturism

Două persoane au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital, în urma unui accident produs pe Autostrada A1, , în zona ieșirii spre Agnita, sens spre Sebeș, anunță IPJ Sibiu.

Inițial, un TIR a acroșat un utilaj de deszăpezire, care era staționat pe bandă de urgență, după care se răstoarnă în afară părții carosabile. Imediat după producerea evenimentului, șoferul unui alt autotren oprește pe bandă de urgență pentru a acorda sprijin, însă este acroșat de un autoturism. Șoferul primului autotren și conducătoarea autoturismului sunt transportați la spital, conștienți.

Utilajul staționa pe bandă de urgență din cauza unei defecțiuni, semnalizat corespunzător, anunță polițiștii sibieni.

Traficul se desfășoară îngreunat, în zonă, doar pe banda 2.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere și 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic..

S-a intervenit pentru descarcerare a două persoane, una din autocamion și una din autoturism, care au fost predate echipajelor SMURD pentru asistență medicală și transportul la spital.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.