Un camion a intrat în plin într-un microbuz Recomandat

Un camion a intrat în plin într-un microbuz

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de 11 aprilie, în apropierea satului Măgdăcești, din raionul Criuleni. Coliziunea s-a produs dintre un camion și un microbuz de pe ruta Drăsliceni-Chișinău, comunică pentru AGORA ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Criuleni, Elena Băetrău. Mai mulți pasageri au avut de suferit, printre aceștia sunt și copii.

În urma accidentului, 12 pasageri adulți și doi minori aflați în microbuz au fost transportați de echipajele de urgență medicală la spitalele din municipiul Chișinău pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare și stabilirea leziunilor suferite.
„Echipa de intervenție rapidă ,,112 s-a deplasat imediat la locul incidentului și, în urma investigațiilor preliminare, a constatat că microbuzul de model ,,Mercedes", cu ruta Drăsliceni-Chișinău, a fost lovit lateral spate stânga de către un camion de model ,,MAN”, tractând o remorcă, acesta efectua o manevră de schimbare a benzii de deplasare fără să se asigure corespunzător”, ne spune ofițera de presă.

Echipa Inspectoratului de Poliție Criuleni se află în continuare la fața locului, desfășurând investigații suplimentare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului.

Mai mult, la fața locului au intervenit șase echipe a Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. Reprezentanții comunică că 16 persoane au avut de suferit și au avut nevoie de ajutor medical.

Video AICI


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.