Un camion a ieșit în decor și a strivit 5 oameni care stăteau la terasă Recomandat

Un camion a ieșit în decor și a strivit 5 oameni care stăteau la terasă

Accident șocant pe o șosea din județul Mureș. Un camion care a lovit din spate un autoturism a ieșit apoi de pe carosabil și a strivit cinci persoane, aflate pe terasa unui magazin.

accident camion mures

Patru dintre ele sunt în stare gravă, inclusiv o copilă de 12 ani. Șoferul de camion care a provocat tragedia a fost și el rănit.

accident camion mures

La locul accidentului au fost trimise echipaje de descarcerare, un elicopter SMURD și o autospecială de transport victime multiple.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Ciba, județul Mureș. Un camion a intrat în autoturismul din față și l-a proiectat într-un alt camion, după care a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în terasa unui magazin, unde erau mai multe persoane.

accident camion mures

Cinci dintre oamenii de pe terasă au ajuns sub maşină de mare tonaj, iar pentru salvarea lor a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Patru sunt în stare gravă, inclusiv o fată de 12 ani, un bărbat de 40 și o femeie de 70 de ani, care a rămas fără un picior.

Dr. Tudor Paul, medic specialist: „Cele de cod roșu, o pacientă minoră este deja în sala de operații la chirurgie pediatrică și chirurgie plastic, cu multiple plăgi la nivelul membrului inferior, o pacientă femeie adultă este la sală la ortopedie cu amputație de membru inferior instabil hemodinamic. Mai este un pacient intubat cu traumatism sever cranio cerebral și încă un pacient cu fractură de bazin, ce va fi internat la ortopedie.”

Șoferul celui de-al doilea camion implicat a povestit în detaliu cum s-a întâmplat accidentul - „În fața jeepului era o mașină de transport piatră, ăsta cu JEEP-ul a frânat că a oprit ăla, ăsta cu camionul a intrat în spatele lui din șutul care a fost a ricoșat în mine. Camionul celălalt s-a dus în barul ăla.”


CARAVANA SCANIA 2024


VERSUS SO3E05

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.