Un camion a explodat, în timp ce pompierii încercau să stingă un incendiu Recomandat

Un camion a explodat, în timp ce pompierii încercau să stingă un incendiu

Cel puțin nouă pompieri din Los Angeles au fost răniți într-o explozie a unui camion și cel puțin doi sunt în stare critică, a declarat un purtător de cuvânt al departamentului, transmite CNN.

 

ACTUALIZARE: Autoritățile au anunțat că nouă pompieri au fost răniți în explozie, iar doi sunt în stare critică. „Este remarcabil că niciunul dintre ei nu este rănit mai grav”, a declarat un medic care le-a oferit îngrijiri medicale acestora.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Cel puțin șapte pompieri din Los Angeles au fost răniți într-o explozie a unui camion și cel puțin doi sunt în stare critică, a declarat un purtător de cuvânt al departamentului, Camionul era alimentat cu gaz natural comprimat, iar unul dintre cele două rezervoare a explodat în timp ce pompierii încercau să stingă un incendiu. Gazul din celălalt rezervor continuă să reprezinte o amenințare în zonă, spun autoritățile.

Deflagrația a putut fi văzută de la mare distanță. Din cauza suflului, a explodat și un stâlp de electricitate din zonă. Specialiștii monitorizează aerul din zonă și spun că nu există motive de îngrijorare, deocamdată.  Imaginile aeriene de la fața locului arată echipamente și haine de pompieri carbonizate împrăștiate pe stradă, lângă resturile camionului. Câteva mașini parcate în apropiere au fost avariate. Mai mulți pompieri se aflau la fața locului când a avut loc explozia, iar doi au fost grav răniți.  Explozia a avut loc într-o zonă industrială din Wilmington, lângă portul Los Angeles, la vest de Long Beach.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.