Un camion a aruncat un autoturism în șanț. O persoană a murit Recomandat

Un camion a aruncat un autoturism în șanț. O persoană a murit

Un grav accident rutier a avut loc miercuri dimineață pe Drumul Național 12 (DN 12), în localitatea Racu, județul Harghita, soldat cu pierderea unei vieți omenești. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita, evenimentul s-a produs în jurul orei 7:00, implicând un camion și un autoturism.

Echipele de intervenție au fost alertate de urgență printr-un apel la numărul unic de urgență 112. La fața locului s-au deplasat imediat o autospecială de stingere cu apă și spumă, echipajul de descarcerare, precum și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Harghita, dotată cu medic.

Impactul puternic a făcut ca un bărbat, aflat în autoturism, să rămână blocat între fiarele contorsionate ale mașinii. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție pentru a-l salva, medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia la locul accidentului.

În prezent, autoritățile efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului. Traficul pe DN 12 a fost temporar restricționat pentru a permite echipelor de intervenție să acționeze.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.