Un BMW s-a aruncat într-un camion. Victima, transportată cu elicopterul SMURD

Un BMW s-a aruncat într-un camion. Victima, transportată cu elicopterul SMURD

Circulaţia pe DN 79 a fost blocată marţi la prânz, din cauza unui accident rutier produs în jurul orei 11.40 la ieşirea din Salonta spre Oradea, în apropiere de Inand, între un TIR şi un BMW seria 5.

Deocamdată nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier. Coada maşinilor pe DN 79 se întinde pe kilometri întregi.

"Circulaţia a fost deviată pe varianta ocolitoare Leş -Tinca- Salonta, DJ 792/A", a precizat BIHOREANULUI comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Două persoane, o femeie de 43 de ani şi soţul acesteia, un bărbat de 45 de ani, au rămas încarcerate în maşina mică. În zonă a aterizat elicopterul SMURD.

"Victimele au fost evacuate din autoturism, în stare conştientă, şi predate echipajelor medicale prezente la faţa locului. Fiecare a suferit politraumatisme şi fracturi. Bărbatul a fost transportat cu elicopterul, iar femeia cu ambulanța tip C a echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, la Spitalul Judeţean Oradea", a declarat BIHOREANULUI căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Potrivit acesteia, la faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi o ambulanţă de tip B2, ambele din cadrul Detașamentului de Pompieri Salonta, echipajul de descarcerare grea al Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.