Un bărbat de 75 de ani nu a dat prioritate. A lovit un microbuz și o mașină Recomandat

Un bărbat de 75 de ani nu a dat prioritate. A lovit un microbuz și o mașină

TIMISOARA. Interventie a pompierilor si politistilor dupa un accident pe o strada din Lugoj, joi dupa-amiaza. Un microbuz de marfa a izbit un autoturism, iar in urma impactului a fost proiectat intr-o alta masina parcata pe marginea drumului. Doi oameni au fost raniti.

Din primele date, un sofer de 75 de ani a facut un viraj, nu a acordat acorde prioritate si a lovit in plin microbuzul condus de un tanar de 20 de ani pe strada Fagetului.

Autoturismul condus de șoferul de 75 de ani a fost aruncat într-o a treia mașină parcată.

„Un bărbat, în vârstă de 75 de ani, a condus un autoturism pe strada Brândușelor din municipiul Lugoj, iar la intersecția cu strada Fagetului a efectuat virajul la stânga și a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat, în vârstă de 20 de ani, care circula pe strada Făgetului.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului autoturismului care a efectuat virajul la stânga și a unei femei, pasageră în autoturismul condus de acesta.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier„, transmit reprezentantii IPJ Timis.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.