Un bărbat a murit, după ce s-a răsturnat cu un camion încărcat cu lemne

Un bărbat a murit, după ce s-a răsturnat cu un camion încărcat cu lemne

Un bărbat de 46 de ani a decedat, în noaptea de duminică spre luni, 18 septembrie, după ce s-a răsturnat cu un camion încărcat cu lemne pe care acesta îl conducea, pe DJ 112C, la Rugineşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În cursul nopţii trecute, ora 03,06, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, pe DJ 112C, în comuna Rugineşti, s-a produs un accident rutier în care a fost implicată o autoutilitară cu semiremorcă, ce transporta material lemnos. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat un ansamblu de vehicule care a părăsit partea carosabilă spre partea stânga a sensului său de mers.

Din nefericire, în urma evenimentului, a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat de 46 de ani, care se afla singur în vehicul", a precizat IPJ Vrancea.Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, la momentul intervenţiei la faţa locului, bărbatul decedase, fiind strivit de lemnele din camion.

"Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în localitatea Angheleşti, în care a fost implicat un camion cu lemne. La solicitare s-a deplasat un echipaj SMURD de primul ajutor, care a identificat o victimă de sex masculin, în vârstă de 46 ani, inconştient, fără semne vitale. Echipajul de prim ajutor a solicitat ajutorul echipajului medical SAJ de urgenţă tip B, care a constatat că victima nu prezenta semne vitale, fără indicaţie de resuscitare, cu leziuni incompatibile cu viaţa, produse prin strivire sub lemne", a arătat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului Rutier, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.