Un băiat de 21 ani și o fată de 18, morți după ce mașina lor s-a rupt la impactul cu un camion

Un băiat de 21 ani și o fată de 18, morți după ce mașina lor s-a rupt la impactul cu un camion

Accidentul s-a petrecut vineri în jurul orelor 16.00, pe DN1 A, în dreptul satului Zalhanaua din comuna prahoveană Măneşti. Maşina în care se aflau cei doi tineri a intrat frontal, cu viteză foarte mare, într-un camion. Impactul a fost extrem de violent, iar autoturismul s-a rupt în două.

Fata de 18 ani a murit pe loc, iar iubitul ei, câteva ore mai târziu, la spital. ”Din verificări, un tânăr de 21 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1A din direcţia Dâmboviţa către Ploieşti, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (N.R.: camion cu remorcă) condus de un bărbat de 60 de ani care circula din direcţia Ploieşti către Dâmboviţa”, a anunţat Poliţia Prahova, într-un comunicat de presă. Impactul a fost atât de violent încât maşina în care se aflau Marian şi Patricia s-a rupt în două, partea din spate, cu tot cu roţi, a fost aruncată câteva zeci de metri pe câmp. Martorii care au ajuns la locul accidentului i-au găsit pe cei doi tineri în afara maşinii.
Fata a murit pe loc, o rană la cap se apre că i-a fost fatală. Băiatul încă mai respira când oamenii s-au apropiat de maşină în speranţa că mai pot da o mână de ajutor, însă starea lui era critică. Era inconştient. A fost preluat de un echipaj SMURD, transportat la spital, dar nu a supravieţuit.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.