Un autoturism a intrat într-un camion staţionat pe banda de urgenţă la Nădlac Recomandat

Un autoturism a intrat într-un camion staţionat pe banda de urgenţă la Nădlac

Un accident grav a avut loc sâmbătă seara, pe autostrada A1 la vama Nădlac. Un autoturism, condus de un cetăţean german a intrat în coliziune cu un TIR.

Sâmbătă, în jurul orei 18.30, poliţiştii Biroului Autostrăzi au fost sesizați prin apel 112, despre producerea unui accident rutier pe Autostrada A1.

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit că un cetățean german de 64 de ani, care conducea un autoturism pe autostrada A1, din direcția Nădlac spre Arad, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autocamion cu semiremorca care staționa pe banda de urgență ricosând și într-un alt autoturism care circula pe prima bandă.

În urma impactului, șoferul a suferit răni grave, fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD. Toți cei implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.