Un autocar s-a izbit de două mașini și un camion. Sunt 10 morți Recomandat

Un autocar s-a izbit de două mașini și un camion. Sunt 10 morți

Zece persoane au murit şi 40 au fost rănite într-un accident de autocar produs duminică la Mersin, în sudul Turciei. Nouă dintre răniți sunt în stare gravă.

"Un autocar care circula de la Diyarbakir la Istanbul s-a ciocnit cu două maşini şi un camion pe autostradă în districtul Yenice, la Tarsus, în provincia Mersin. Zece dintre concetăţenii noştri şi-au pierdut viaţa", a anunţat pe reţeaua X ministrul de interne, Ali Yerlikaya. Alte 40 de persoane au fost rănite, dintre care nouă grav, a declarat ministrul sănătăţii, Fahrettin Koca. Autocarul interurban care face legătura între Diyarbakir (sud-est) şi Istanbul a deviat brusc şi a lovit două maşini şi un camion care veneau în direcţia opusă, potrivit presei turce.

Răniţii au fost transferaţi la spitale din Mersin şi Adana, în sudul Turciei, a adăugat ministrul sănătăţii. Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a prezentat condoleanţe rudelor victimelor într-un mesaj difuzat pe contul său de X. "Autorităţile noastre competente au deschis imediat ancheta necesară asupra accidentului", a precizat el. 


VERSUS SO3E05


VLASE AMBASADOR F-MAX

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.