TURCIA. ȘOFER PROFESIONIST, PRINS CU 120 DE IMIGRANȚI ILEGALI ÎN CAMION Recomandat

TURCIA. ȘOFER PROFESIONIST, PRINS CU 120 DE IMIGRANȚI ILEGALI ÎN CAMION

Un șofer profesionist, Sedat B. , de 63 de ani, care a fost prins cu 120 de imigranți ilegali în semiremorcă în Samsun, a fost dus în instanță după ce a fost anchetat de polițiști.

sofer arestat

Camionul cu placa de înmatriculare 14 BD 759 din Istanbul, a fost oprit, pe 20 august 2020, la punctul de control din localitatea Gelemen din districtul Tekkeköy. În timpul percheziției, s-a stabilit că în remorca camionului erau 120 de imigranți ilegali din Irak, Iran și Afganistan, potrivit portalului de știri Hurriyet.com.tr.
Imigranții ilegali au fost duși la sala de sport Atatürk pentru cazarea lor temporară. Între timp, 7 imigranți, care au fugit din semiremorca camionului, au fost capturați de echipele Subdirectoratului pentru Infracțiuni Anti-narcotice.
La interogatoriu, un jurnalist imigrant care a spus că vorbește limba turcă a spus: „Venim din Afganistan. Au reuși să scape și ne-au adus aici. Suntem pe drum de 5 zile, de atunci am fost pe drum. Ne-au adus la Istanbul să muncim. Am fugit pentru că nu mai era nimic de muncă în Afganistan.".

imigranti camion

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.