Trei răniți pe DN 2 după un accident provocat de un șofer profesionist ucrainean Recomandat

Trei răniți pe DN 2 după un accident provocat de un șofer profesionist ucrainean

Trei persoane au fost rănite, joi după amiaza, într-un accident rutier produs pe DN 2 de un șofer profesionist ucrainean în afara localității Pătrăuți, județul Suceava.

Potrivit anchetei polițiștilor, joi, în jurul orelor 16:44, un șofer ucrainean de 36 de ani din regiunea Odesa conducea ansamblul format din autoutilitara marca VOLVO pe DN2, în afara localității Pătrăuți având direcția de deplasare dinspre Dărmănești către Pătrăuţi.

Ajungând la kilometrul 447, din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente în mers, ansamblul de vehicule a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul marca DACIA condus în aceeași direcție de către un bărbat de 40 de ani din Suceava, autoturism care încetinise în coloana de mașini în care se afla.

În urma impactului, autoturismul marca DACIA a fost proiectat într-un autoturismul VW, ce era condus în aceeași direcție de o tânără de 19 ani din Cajvana.

În urma coliziunii dintre cele trei autovehicule au rezultat avarii la toate autovehiculele implicate precum și vătămarea corporală a trei persoane, un bărbat de 60 de ani, din sat Costâna, o femeie de 49 de ani din Costâna și o femeie de 66 de ani din Suceava, toți pasageri în autoturismul marca DACIA.

Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorii auto au fost testaţi la faţa locului cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior la sediul Spitalului Județean Suceava li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului se face șoferul ucrainean care nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de vehiculul ce circula în fața sa.

În cauză se va întocmi dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.