Traficul rutier s-a redeschis pe Transalpina, între Novaci si Rânca, pentru maşinile 4x4

Traficul rutier s-a redeschis pe Transalpina, între Novaci si Rânca, pentru maşinile 4x4

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi Poliţia Rutieră au decis să deschidă traficul rutier între Rânca şi Novaci doar pentru autovehiculele 4x4 şi pentru cele echipate cu lanţuri. Traficul a fost închis luni seară din cauza ninsorii şi a viscolului.


”La acestă oră viscolul încă păstrează o vizibilitate redusă şi avertizăm particpanţii la trafic să circule cu prudenţă. Menţionăm că drumarii de la CNAIR acţionează permanent pentru înlăturarea zăpezii de pe carosabil şi pentru a reda acest sectror de drum circulaţiei tututror autovehiculelor cât mai curând”, au transmis, marţi, reprezentanţii CNAIR.

Potrivit acestora, traficul rutier pe Transalpina, între Novaci şi Rânca, este permis doar maşinilor 4x4 şi celor echipate cu lanţuri.

CNAIR face apel la şoferi să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Traficul a fost închis luni seară, la ora 21.00, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului puterenic care a redus vizibilitatea aproape de 0.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.