Trafic blocat în București după ce un camion s-a răsturnat Recomandat

Trafic blocat în București după ce un camion s-a răsturnat

Traficul a fost blocat în zona Republica din București, după ce un camion s-a răsturnat miercuri la prânz pe Șoseaua Pantelimon, în intersecția cu Șoseaua Gării Cățelu în apropierea stației de metrou Pantelimon. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare și de ridicare a autocamionului de pe drum. Din fericire, în urma acestui accident nu s-au înregistrat victime.

camion rasturnat bucuresti

Un camion s-a răsturnat miercuri în jurul orei 12:00 pe Șoseaua Pantelimon, în intersecția cu Șoseaua Gării Cățelu, în apropierea stației de metrou Pantelimon. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri și poliție, dar și utilaje pentru a îndepărta autocamionul de pe carosabil. Traficul în zonă a fost puternic afectat, artera spre șoseaua Pantelimon dinspre Republica fiind aglomerată până la refuz. Circulația a fost blocată până în jurul orei 14:45, potrivit martorilor de la fața locului.

Un camion s-a răsturnat pe Șoseaua Pantelimon. Circulația a fost puternic afectată
Accidentul s-a produs după ce șoferul camionului s-a angajat într-un viraj de stânga, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe carosabil, traficul fiind blocat până când autocamionul a fost îndepărtat de pe șosea și a fost îndepărtată scurgerea de motorină de pe drum. Din fericire, nu au fost înregistrate victime în urma acestui accident.

De asemenea, potrivit STB, liniile 102, 103, 104 și 246 nu au circulat vreme de 45 de minute din cauza traficului blocat în zona Șoselei Pantelimon / Șoseaua Gării Cățelu, în intervalul orar 13:45 – 14:30.


VLASE AMBASADOR F-MAX


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.