Toplița. Un camion cu semiremorcă s-a oprit într-o casă Recomandat

Toplița. Un camion cu semiremorcă s-a oprit într-o casă

Trei persoane au fost rănite, la Toplița, în județul Harghita, după ce un camion cu semiremorcă s-a oprit într-o casă, în urma unui accident.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, autotrenul a ajuns în peretele casei după ce a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita a precizat că din accident a rezultat rănirea uşoară a două persoane aflate în autoturism, în vreme ce şoferul autotrenului a rămas încarcerat şi a fost nevoie de extragerea sa.
“Proprietarii casei de locuit (2 persoane) au suferit atac de panică şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând transportul la spital; celelalte două victime rănite uşor, din autoturismul implicat în accidentul rutier, după acordarea primului ajutor calificat la locul evenimentului, vor fi transportate la spital. (…) Victima încarcerată a fost extrasă, conştientă, cu posibile fracturi la membrele inferioare şi a fost preluată de un echipaj SAJ. Au fost transportate la spital trei victime: una de către echipajul SMURD Topliţa şi alte două de către echipajele SAJ”, a informat ISU Harghita.

 

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie ISU Topliţa, cu o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, un echipaj SAJ şi s-a solicitat în sprijin autospeciala de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni.

Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru a stabili care dintre cei doi conducători auto a intrat pe contrasens, precum şi care sunt cauzele exacte şi împrejurările producerii accidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.